Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εντυπωσιακή γιορτή έναρξης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των ενοριακών νεανικών παιχνιδιών 2011 την Κυριακή 6 Μαΐου. Τον αγιασμό αλλά και την έναρξη τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας στις 12.00 στο κλειστό γήπεδο στίβου του Δήμου Αμπελοκήπων. Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου και ο ενθουσιασμός και ο νεανικός παλμός ήταν έκδηλα καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.



Όλα άρχισαν ακριβώς στις 12.00 με μια μεγαλειώδη παρέλαση των ενοριών και των υπεύθυνων εθελοντών προπονητών και συνοδών. Κάθε ομάδα μετέφερε ένα φαναράκι και ένα γράμμα και όλα μαζί τα γράμματα σχημάτισαν τη φράση ''ημείς εσμέν το φως του κόσμου'' το οποίο είναι και το φετινό μήνυμα των αγώνων, ενώ ο μικρός Χρηστάκης μόλις δυόμιση ετών άναψε το κερί του αγιασμού και το έδωσε στον φανερά συγκινημένο δεσπότη μας.

Η εκδήλωση ήταν λιτή και άριστα οργανωμένη με τα παιδιά των ενοριών να είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της ημέρας και να εμπνέουν το σεβασμιότατο για έναν πύρινο λόγο, έκφραση της πραγματικής του αγάπης για τους νέους. Η εκδήλωση έκλεισε με τις ομαδικές φωτογραφίσεις και το πέταγμα περιστεριών ως ένδειξη έλλειψης κάθε είδους φανατισμού από τους αγώνες. Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο κ.Διονύσης Ψωμιάδης, εκπρόσωποι των γραφείων αθλητισμού του Δήμου, εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Μ. και του συνδέσμου διαιτητών και πλήθος κόσμου. Περιμένουμε με ανυπομονησία την γιορτή λήξης, καλά παιχνίδια σε όλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ενορία Αγ.Νεκταρίου Δεδροποτάμου καθώς όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στο στήσιμο της εκδήλωσης, την κ.Μάγδα Ρουσέτη Διευθύντρια του τομέα αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης καθώς και όλους εσάς κληρικούς, λαϊκούς εθελοντές και παιδιά που βοηθήσατε για το τέλειο αποτέλεσμα με την πειθαρχία και το συντονισμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου